Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Del 23 al 30 de novembre, es concentren diverses activitats al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, amb l'objectiu de fomentar accions en favor dels drets de la dona i de promoure la convivència.

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat un conjunt d'activitats al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre). Dins de la programació es troben, entre d'altres, un espectacle, un contacontes, una exposició o la projecció d'un documental. «Del que es tracta -ha dit la regidora de Benestar Social, Marta Escudero- és de fer visible que, en el tema de la igualtat de gènere, encara queden moltes fites per assolir». «És cert que portem molt de camí recorregut però cal seguir la lluita per assolir la veritable igualtat entre homes i dones que ens permeta desenvolupar-nos com a persones independentment del sexe o la identitat», ha subratllat la regidora.

En concret, les activitats comencen dijous 23 amb la inauguració de l'exposició «Una imatge val més que 1.000 paraules. La representació dels cossos de les dones», que pretén posar una mirada crítica als mitjans de comunicació audiovisuals. La programació de dijous continua amb la projecció del documental «Comença en tu», amb el posterior debat amb la directora, Marta Vergonyós. Divendres 24 segueixen les activitats amb la lectura del manifest institucional a l'Ajuntament, acte en què participaran representants polítics, professorat i alumnat de l'IES Ramón Cid, l'IES Joan Coromines i el Centre Integrat Públic de Formació Professional, a més de persones voluntàries.

El mateix dissabte 25, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, s'ha programat l'espectacle de dansa contemporània «Bésame... hasta que tu muerte nos separe», a càrrec de la directora i ballarina Pepa Cases, a més del recorregut urbà «Viu l'experiència: els espais públics han de ser igualitaris», una experiència immersiva amb audioguia i suports gràfics a partir de les vivències de les dones. Finalment, dilluns 27 tancarà la programació el contacontes per a joves i adults «Una habitació pròpia», a càrrec de Tània Muñoz.

Consulteu tota la programació.

Creat per rgalanr el 21/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló