Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Els pressupostos participatius recullen 117 propostes de la ciutadania de Benicarló

El procés participatiu engegat per a presentar propostes als pressupostos municipals ha finalitzat la primera fase amb 117 propostes registrades. Dilluns, 20 de novembre, tindrà lloc la comissió tècnica que revisarà les propostes.

Els veïns de Benicarló han presentat un total de 117 propostes als pressupostos municipals, 81 de les quals s'han tramitat en línia i 36 de manera presencial. La regidora de Participació Ciutadana, Susana Pérez, s'ha mostrat molt satisfeta per l'èxit de participació i ha declarat que «cal destacar l'augment del nombre de propostes respecte de l'any passat, a més de la diversitat de les mateixes».

En aquest sentit, les propostes més destacades en un primer moment són la construcció d'albergs per a persones sense recursos, millores d'espais per a persones amb diversitat funcional, l'habilitació de zones d'oci nocturn per a joves, la instal·lació de tòtems de recàrrega per a mòbils o la construcció de parcs socials, entre d'altres.

A partir d'ara, dilluns 20 de novembre s'obri la següent fase del procés, amb la revisió per part de la comissió tècnica. Aquest òrgan exposarà totes les propostes presentades i les classificarà en admeses i denegades, amb els corresponents arguments. La comissió tècnica, formada pel personal tècnic de participació ciutadana, la regidora delegada de Participació Ciutadana i el personal tècnic de les diverses àrees de l'Ajuntament, també servirà per elaborar una estimació econòmica que les diferents propostes poden suposar a les diferents àrees i realitzar els informes de viabilitat de les propostes seleccionades.

Creat per rgalanr el 17/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 19/10/2018 14:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló