Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Benicarló prepara la celebració dels 45 anys de les Falles

El pressupost de l'Ajuntament del pròxim any inclourà una partida destinada a la commemoració d'aquest aniversari. El regidor de Falles ja ha sol·licitat una reunió amb el diputat de Cultura.

La Regidoria de Festes i Falles i la Junta Local Fallera ja estan treballant en els actes commemoratius de les Falles de Benicarló, que el 2018 compliran 45 anys. Per tal de donar un impuls a aquesta celebració, el regidor de Falles, Ilde Añó, ja ha demanat una reunió amb el diputat de Cultura, Vicent Sales, per tal de presentar-li el programa d'actes i sol·licitar el suport de la institució provincial.

Com ha declarat Añó, «les Falles són un destacat motor econòmic de la ciutat i hem de treballar perquè seguisquen sent-ho». El regidor ha confirmat la voluntat de l'Ajuntament de «preparar una celebració especial que servisca per a potenciar la festa i que pose en valor el treball de tots aquests anys». En aquest sentit, el regidor ha confirmat que «en el pressupost del 2018 hi haurà una partida dedicada a la commemoració dels 45 anys de les Falles a Benicarló».

Sobre les dates de les Falles, la festivitat se celebrarà del 3 al 19 de març. En concret, dissabte 3 tindrà lloc la Crida i dissabte 10, la Cavalcada del Ninot, mentre que la setmana gran de les Falles anirà des del dia 14 fins al dia 19.

Creat per rgalanr el 14/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/12/2018 13:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló