Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Benicarló es reivindica com a ciutat de valors

Del 18 de novembre al 14 de desembre es concentra una àmplia i potent programació al voltant del Dia Internacional de la Infància, el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, el Dia Internacional dels Drets Humans i el Dia Internacional de les Persones Migrants.

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat una programació que engloba un conjunt d'actes al voltant de cinc eixos, que coincideixen amb el Dia Internacional de la Infància (20 de novembre), el Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre), el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional (3 de desembre), el Dia Internacional dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia Internacional de les Persones Migrants (18 de desembre).

Emmarcades dins de «Benicarló, ciutat de valors», que es durà a terme des del 18 de novembre fins al 14 de desembre, s'han programat activitats lúdiques, actes reivindicatius i activitats formatives, que tenen com a objectiu difondre els valors en la vida pública, afavorir la convivència i reivindicar els drets de les persones.

En concret, la programació començarà aquest cap de setmana amb els actes commemoratius del Dia Internacional de la Infància. Dissabte 18 de novembre, s'ha programat un taller i un contacontes per als més menuts, mentre que diumenge 19 la programació inclou un teatre, un concert i dos tallers, a més de la projecció d'una pel·lícula infantil a un preu popular. Finalment, dilluns 20, el mateix Dia Internacional de la Infància, se celebrarà la festa escolar commemorativa, amb tallers, jocs i contacontes.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha afirmat que «Benicarló és una ciutat de valors i compromesa amb els seus ciutadans i ciutadanes» i, a més, Escudero també ha volgut destacar «la participació conjunta de diversos agents socials i institucionals, com entitats, centres i diferents serveis de l'Ajuntament».

Per la seua banda, la regidora de l'Ajuntament i presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (Oacse), Filo Agut, ha declarat que «no es tracta exclusivament de donar visibilitat, sinó també integració», i ha afegit que «és important mostrar que les persones amb diversitat funcional poden assolir tots aquells reptes que es proposen».

La programació de «Benicarló, ciutat de valors» i la commemoració dels diferents dies internacionals també tindrà protagonisme a les ones de Ràdio Benicarló, a través de tertúlies, entrevistes i opinions en el magazín «Veus de casa».

Consulteu tota la programació.

Creat per rgalanr el 15/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/12/2018 13:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló