Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Benicarló rep més 277.000 euros en dos noves subvencions per a l'ocupació

L'Ajuntament de Benicarló ha rebut dos noves subvencions per a programes d'ocupació que sumen més de 277.000 euros. En els dos últims anys, el consistori ha rebut més d'1,4 milions d'euros destinats a la integració laboral de diversos col·lectius.

L'Ajuntament de Benicarló continua apostant per l'ocupació pública i ens els pròxims mesos ho farà a través de dos noves subvencions de la Generalitat Valenciana per a programes d'inserció laboral. Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha explicat que l'Ajuntament ha rebut d'una banda, una subvenció de 34.500 euros, destinada a persones desocupades majors de 30 anys, i de l'altra, una subvenció de 243.772 euros, destinada a persones aturades de llarga durada.

Les dos subvencions es destinaran a dos projectes que coincidiran en el temps i que coordinarà la Brigada d'Obres i Serveis: d'una banda, adequació i manteniment d'infraestructures de la zona vianant i de l'altra banda, adequació, manteniment i neteja de camins rurals i barrancs.

Totes les persones que vulguen optar a formar part d'algun dels programes han d'estar inscrites en el Servef i, a més, en el cas del programa per a aturats de llarga durada, hauran d'estar inscrits també en els itineraris d'inserció. Les persones interessades poden comprovar durant tota aquesta setmana les seues dades al Servef, atés que la selecció començarà a fer-se a partir de la setmana que ve.

Els perfils laborals que es demanen són: tècnics administratius (amb experiència prèvia), capatassos agrícoles (amb experiència prèvia), peons agropecuaris, caps d'equip d'obra i oficials paleta (amb experiència prèvia), oficials de pintura (amb experiència prèvia) i peons de la construcció.

El regidor de Promoció Econòmica ha qualificat de «magnífica» aquesta nova notícia sobre subvencions en matèria d'ocupació i ha expressat el seu desig que «aquestes noves subvencions suposen un nou impuls per a l'ocupació a Benicarló». Sánchez ha subratllat que «en els últims dos anys l'Ajuntament ha rebut 1.450.000 euros per a programes d'ocupació, a través dels quals s'ha donat treball a 120 persones, un 84% de les quals amb contractes de 6 mesos o més de durada.

Román Sánchez ha destacat que «aquests programes serveixen per a dotar d'experiència i de capacitació a les persones desocupades i, a més, ajuden a trencar dinàmiques negatives molt habituals en persones aturades de llarga durada».

Creat per rmelia el 13/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/12/2018 13:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló