PRINCIPAL

Comencen les obres de millora i modernització del Polígon Industrial El Collet

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha visitat els treballs de millora i modernització del Polígon Industrial El Collet, que suposaran una inversió de 365.112,51 euros per part de la Generalitat. Les obres estaran acabades abans de finalitzar l'any.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha acompanyat el conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, i la directora general de l'Institut Valenciŕ de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, en la visita a les obres de modernització que han començat recentment al Polígon Industrial El Collet. Els treballs, que compten amb una subvenció al 100% de 365.112,51 euros de la Generalitat, suposaran una millora important per al polígon en el sentit que, en paraules de l'alcaldessa, «milloraran notablement les vies públiques i beneficiaran sobretot la competitivitat de les empreses instal·lades».

Miralles ha agraďt la inversió de la Generalitat i ha detallat els treballs que es duran a terme fins a final d'any: senyalització horitzontal dels carrers, renovació de les senyals verticals, renovació de la il·luminació de les 295 faroles del polígon per tal de millorar de l'eficičncia energčtica de l'enllumenat, millora de la identificació dels carrers i, per últim, instal·lació de cŕmeres de televisió connectades amb la Policia Local per tal de controlar la via pública i millorar la seguretat.

El conseller ha destacat que «la millora dels polígons industrials és una aposta decidida de la Conselleria d'Economia Sostenible per tal de dinamitzar l'economia i posar en valor l'economia productiva». Rafael Climent ha subratllat que aquestes ajudes tenen també l'objectiu de vertebrar el territori. «Per aixň -ha dit el conseller- aquest primer any hem convocat ajudes en comarques com el Baix Maestrat, l'Alt Maestrat i els Ports, zones tradicionalment oblidades per l'administració perň que formen part del nostre territori i que s'han d'incloure en l'impuls a l'economia productiva, per la qual estem treballant intensament».

Climent ha anunciat que per al 2018 i 2019, la Generalitat tornara a convocar ajudes per als polígons de la resta de comarques que no han rebut les ajudes enguany.

Creat per rmelia el 28/12/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarló