PRINCIPAL

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública organitza el curs «En família»

La Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) de l'Ajuntament de Benicarló presenta el curs en línia d'aprofundiment «En família». Està organitzat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la FAD (Fundación de Ayuda contra la Drogadicción).

El curs presenta els seus continguts sobre 5 mòduls. A les persones participants se'ls oferiran documents, materials audiovisuals, fòrums de consulta i debat i assessorament per millorar les capacitats educatives. Els continguts són:

El curs comença el 13 de novembre i finalitza el 15 de desembre de 2017. És un curs gratuït, amb un alt nivell d'acceptació (4ª edició). S'oferta tant en valencià com en castellà.

Per inscriure's cal entrar en la següent adreça i formalitzar la matrícula http://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_VALENCIA2.htm

Aprofitem per informar de l'existència del Servei Integral d'Orientació Familiar sobre Drogues, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives ubicada en el Centre Municipal de La Farola de l'Ajuntament de Benicarló. De forma gratuïta s'ofereix assessorament personalitzat sobre com prevenir i gestionar adequadament situacions i problemes que apareguen en les relacions familiars, especialment les relacionades amb possibles consums de drogues per part d'alguns membres.

Més informació al telèfon 964473968 o al correu electrònic: arodriguez@ajuntamentdebenicarlo.org.

Creat per rgalanr el 10/11/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarló