Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Benicarló prepara el Pla municipal per a la igualtat entre dones i homes

El document recollirà un conjunt d'accions per introduir el principi d'igualtat de gènere. El pla pretén convertir-se en un full de ruta que aposte per la igualtat d'oportunitats, la no discriminació per raó de sexe i la conciliació.

L'Ajuntament de Benicarló, a través de l'Àrea de Benestar Social, està treballant en l'elaboració del Pla municipal per a la igualtat entre dones i homes, un document que servirà com a full de ruta per tal d'assolir la igualtat d'oportunitats, la no discriminació per raó de sexe i la conciliació.

Entre d'altres, el pla incorpora mesures per a fomentar els canvis d'actituds en la població i per a assegurar les possibilitats de les dones en l'accés a l'ocupació i promoció en condicions d'igualtat. A més, promourà la formació en igualtat entre dones i homes als centres escolars i proposarà una organització de la ciutat que afavorisca una major qualitat de vida per a les dones i homes en funció de les seues condicions i necessitats. Finalment, el pla apostarà per incrementar la presència i participació de les dones en la vida ciutadana, per fomentar l'apoderament, tenint en compte la seua diversitat.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, s'ha mostrat orgullosa d'aquesta fita perquè, com ha reconegut, «és la primera vegada que l'Ajuntament disposa d'un pla d'igualtat». Escudero ha declarat que «l'Ajuntament vol que la promoció de la igualtat entre dones i homes constituïsca un eix vertebral de les polítiques municipals» i ha subratllat la participació de la ciutadania en el document final. «Volem un pla obert en el qual la participació ciutadana siga un pas més per a l'elaboració del document». «És la millor manera per a què el pla tinga un acolliment real i siga sentit com a propi per part de la ciutadania».

Creat per rgalanr el 09/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 17/12/2018 13:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló