PRINCIPAL

La rotonda de la CV-135 començarà a construir-se el primer semestre de 2018

El projecte de la rotonda de l'encreuament entre l'antiga N-340 i la CV-135 (carretera de Càlig) ja està finalitzat. Les obres començaran dins del primer semestre del pròxim any i donaran solució a la problemàtica de trànsit que es genera a la zona.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, es va reunir ahir amb el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin, per tal de conéixer la versió final del projecte de la rotonda entre la N-340a i la CV-135, una inversió que des de la Generalitat es considera prioritària, i per això l'executaran al llarg del primer semestre del 2018.

En concret, tal i com es pot veure en la versió definitiva del projecte, a més de la rotonda també es construiran voreres i passos per a vianants (un a cada encreuament de la rotonda). Pel que fa al pas subterrani ja existent, es mantindrà, però s'habilitarà exclusivament per a transeünts i bicicletes.

Miralles s'ha mostrat molt satisfeta amb la notícia i ha afirmat que «aquesta actuació donarà solució a la reivindicació històrica de l'Ajuntament per resoldre el conflicte del trànsit d'aquest encreuament». A més, l'alcaldessa ha afegit que el projecte de la nova rotonda «encaixa perfectament amb el projecte de convertir la N-340a en un bulevard».

Consulteu aquí el projecte.

Creat per rgalanr el 08/11/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarló