Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló es reafirma com a referent social en el 15é aniversari de la Residència El Collet

La directora territorial de Benestar Social, Carme Fenollosa, ha visitat la Residència El Collet coincidint amb la celebració del 15é aniversari del centre. L'alcaldessa ha obert la possibilitat de posar en marxa altres recursos socials que ara mateix no estan coberts.

Una jornada de portes obertes ambientada amb una gran festa d'animació ha servit per posar el punt i final a la celebració dels 15 anys de la Residència El Collet. La directora territorial de Benestar Social, Carme Fenollosa, ha volgut visitar el centre, acompanyada de l'alcaldessa, Xaro Miralles, la presidenta de l'OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Filo Agut, el director del centre, Jordi Lores, i la directora de l'OACSE, Almudena Egea.

Fenollosa ha reconegut «l'aposta real i concreta de l'Ajuntament de Benicarló per oferir uns serveis per a tota la població» i ha destacat que «el de Benicarló és un Ajuntament extremadament sensible a les situacions de necessitats dels seus ciutadans». La directora territorial ha lloat «el gran esforç de tots els professionals que cada dia s'encarreguen de dir-nos que tots som importants i que tots ens mereixem que ens cuiden» i ha subratllat que «sempre he admirat l'aposta de Benicarló pels serveis socials i estic molt contenta de vore que ens trobem en situació de complir molts més anys i fins i tot d'ampliar els serveis».

En aquest sentit, l'alcaldessa ha assenyalat la possibilitat que l'Ajuntament assumisca nous recursos socials «per cobrir necessitats que ara mateix no tenim cobertes». Xaro Miralles ha destacat que «som una ciutat de referència pel que fa a centres socials», en relació amb els cinc recursos que gestiona l'Ajuntament, i ha agraït el treball de tots els directors, treballadors i usuaris que fan que el centre funcione cada dia. Finalment, l'alcaldessa ha destacat la puntualitat de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a l'hora d'abonar les subvencions, «la qual cosa ens facilita molt les coses i ens evita els problemes que durant molts anys ha provocat el retard en els pagaments per part de l'administració autonòmica».

Creat per rmelia el 03/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló