Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Avança el pla de participació pública del PGE amb tres tallers

Durant el mes de novembre s'han organitzat tres accions participatives per tal d'avançar en el procés de participació pública del Pla General Estructural. Les cites seran el 7, el 16 i el 23 de novembre.

Després de la jornada informativa del 28 de setembre, el pla de participació pública del Pla General Estructural continuarà aquest de novembre amb tres tallers que tractaran diferents aspectes del pla: des del desenvolupament urbà i la cohesió social (equipaments, espais públics, habitatge i model de creixement cap a una sostenibilitat social) fins a la conjunció del creixement amb la sostenibilitat ecològica o les infraestructures i els models de transport.

El primer taller tindrà lloc el proper dimarts 7 de novembre sota el títol «El Benicarló que volem». A la setmana següent, dijous 16, es plantejaran diverses propostes per al Pla General Estructural. I finalment, el 23 de novembre, tindrà lloc una taula redona on es debatran les propostes sorgides dels tallers. Tant els tallers de participació com la taula de debat estaran dirigits i desenvolupats per professionals que treballen en el Grup Sociograma, una entitat especialitzada en aquest tipus de processos participatius.

Paral·lelament a aquest procés de participació, cal recordar que fins al 30 de novembre es pot consultar la versió preliminar del PGE, ja siga en línia a la pàgina web de l'Ajuntament o de manera presencial en el Departament d'Urbanisme (plaça del Doctor Pera).

Creat per rgalanr el 06/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló