Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benestar Social organitza un curs especialitzat en intervenció intercultural

La formació va adreçada a professionals que treballen en entorns de diversitat cultural, ja siguen serveis municipals o entitats socials, esportives i culturals. La inscripció es pot formalitzar fins al 6 de novembre.

La Regidoria de Benestar Social, en marc del III Pla de Convivència de Benicarló 2016-2019, ha organitzat un curs de formació centrat en dotar d'habilitats per a la intervenció intercultural aquells professionals que treballen habitualment en entorns de diversitat cultural. El curs, que impartiran experts en immigració i interculturalitat de la Universitat de València, pretén incrementar les habilitats personals i professionals per tal de conéixer i comprendre millor la situació particular de les persones d'origen estranger, les seues característiques i necessitats i les possibilitats d'intervenció en aquest col·lectiu.

El curs tindrà una durada de 20 hores repartides en cinc sessions que aniran del 8 de novembre a l'1 de desembre i que tractaran continguts com els reptes que ha d'afrontar l'administració local en relació amb la immigració, la mediació o la intervenció intercultural en casos concrets com el col·lectiu romaní.

Les persones interessades a realitzar aquest curs poden inscriure's a través del correu electrònic lcampos@ajuntamentdebenicarlo.org o telefonant al Centre Social Municipal La Farola (964 47 39 68) fins al proper dilluns 6 de novembre.


Consulteu aquí totes les dades del curs.

Creat per rmelia el 02/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló