Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Un vídeo i una exposició commemoren els 15 anys de la Residència El Collet

El Mucbe ha acollit els actes centrals de la celebració dels 15 anys de la Residència El Collet, un centre de referència en el món de la diversitat funcional. Demà s'ha programat una jornada de portes obertes.

Avui han començat les activitats commemoratives de la celebració dels 15 anys de la Residència El Collet amb la projecció d'un vídeo i la inauguració d'una exposició de fotografies que pretenen fer visibles a les persones residents i posar en valor el treball que es realitza des del centre. L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assistit als actes acompanyada de la presidenta de l'OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Filo Agut, el director del centre, Jordi Lores, i nombrosos familiars dels usuaris de la residència.

Miralles ha destacat el compromís de l'Ajuntament de Benicarló amb la diversitat funcional i ha recordat que el consistori gestiona 5 centres socials: dos residències i un centre de dia per a persones amb discapacitat, un centre geriàtric i un centre de dia per a persones majors. «Som un municipi de referència a tota la Comunitat Valenciana», ha assegurat l'alcaldessa. Xaro Miralles fet un agraïment a «totes les persones que dia a dia contribueixen al funcionament del centre, especialment als treballadors, als familiars i sobretot als usuaris, que són els autèntics protagonistes d'aquesta festa».

Filo Agut ha volgut destacar el treball que es du a terme en el centre diàriament i ha presentat un vídeo commemoratiu que reflecteix «amb una tendresa i una sensibilitat especials» el dia a dia de la residència. El seu autor, el benicarlando Borja Segarra, també ha participat en l'acte i ha agraït l'oportunitat de realitzar aquest treball, que ha definit com «una experiència molt enriquidora, tant professionalment com personalment».

La projecció del vídeo ha precedit a la inauguració d'una exposició de 60 fotografies que fan un recorregut pels 15 anys d'història del centre. La mostra es podrà visitar al claustre del Mucbe fins al 3 de desembre, coincidint amb el dia mundial de la diversitat funcional.

Demà, a partir de les 11.00 hores, les portes de la Residència i Centre de Dia El Collet estaran obertes per a totes les persones que vulguen visitar el centre.

Cliqueu aquí per a veure el vídeo commemoratiu realitzat per Borja Segarra.

Creat per rmelia el 02/11/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló