Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Tot a punt per a la celebració de Tots Sants

La Brigada d'Obres i Serveis està enllestint els treballs de jardineria i de pintura interior i exterior del Cementeri Municipal de cara al proper 1 de novembre, dia de Tots Sants. La Policia Local ultima l'operatiu de seguretat, que començarà dimarts dia 31 per la vesprada.

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d'Obres i Serveis estan rematant els últims detalls perquè el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebració del dia de Tots Sants, el proper dimecres 1 de novembre. Els treballs s'han centrat en la pintura de les parets exteriors i interiors del Cementeri, com cada any, i en l'adequació de la jardineria i poda dels arbres.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha recordat que «des de l'Ajuntament treballem durant tot l'any per a tindre el cementeri en perfectes condicions» i que «la millora de les instal·lacions són part important del treball de la Brigada Municipal».

Operatiu de seguretat

Pel que fa a l'operatiu de les forces de seguretat, la novetat d'enguany és que la Policia Local serà l'encarregada de coordinar els accessos al cementeri des de l'antiga N-340 i de regular el trànsit dels voltants. Concretament, el camí d'Ulldecona serà de sentit únic i la sortida es farà per la part de darrere. Els agents també gestionaran l'aparcament de vehicles i faran tasques de vigilància i informació.

L'operatiu començarà dimarts 31 d'octubre, tot i que els canvis de sentit es faran efectius el mateix dimecres dia 1.

Creat per rgalanr el 31/10/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló