Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló posarà en marxa un nou taller d'ocupació per a majors de 25 anys

El nou taller d'ocupació que gestionarà l'Ajuntament, 'Benicarló en verd 2', formarà en jardineria a deu persones majors de 25 anys durant un any. El projecte rebrà una subvenció de 194.000 euros de la Generalitat i comptarà amb una aportació municipal de 40.000 euros.

L'Ajuntament de Benicarló ultima la posada en marxa d'un nou taller d'ocupació, en aquest cas, enfocat a la formació laboral de persones majors de 25 anys. El taller, que gestionarà la Regidoria de Promoció Econòmica a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), se centra en treballs relacionats amb l'àmbit de la jardineria i ocuparà a 10 persones al llarg d'un any, a més d'un director i un monitor.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha qualificat «de notícia excel·lent per a Benicarló la consecució d'un nou taller d'ocupació» i ha explicat que «el nou taller contempla una part de coneixements teòrics i una part pràctica en la qual els participants treballaran sobre el terreny, de manera que podran assolir una qualificació laboral important».

El taller rebrà una subvenció de 194.000 euros de la Generalitat i comptarà amb 40.000 euros més de l'Ajuntament, per a despeses complementàries. Les persones que formaran part del taller rebran els certificats de Professionalitat d'activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i certificació d'Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

El taller 'Benicarló en verd 2' serà una consecució d'una primera fase que s'està duent a terme ara mateix i que està treballant en la millora i adequació de l'Hort de la Mar i en la posada en valor de l'anomenat Jardí de la Mar, una parcel·la de 6.715 metres quadrats ubicada a la partida Solaes, a la mateixa vora de la mar. Els alumnes-treballadors d'aquest nou taller d'ocupació finalitzaran els treballs al Jardí de la Mar i actuaran, a més, en altres zones, com els terrenys dels voltants del CEIP Ángel Esteban, uns terrenys situats davant de la zona d'autocaravanes i algunes rotondes de la ciutat.

A partir del 2 de novembre, es publicarà al web de l'Ajuntament tota la informació relativa a aquest nou taller d'ocupació. Les persones interessades a formar part d'aquest taller hauran d'estar inscrits al Servef i hauran d'informar que estan interessades en el taller. El termini finalitzarà el 14 de novembre. D'altra banda, les persones que vulguen optar als llocs de director o monitor, tindran fins al 9 de novembre per a presentar la documentació a l'Ajuntament.

El regidor ha subratllat que la posada en marxa del nou taller d'ocupació, juntament amb la resta d'iniciatives d'inserció laboral portades a terme en aquesta legislatura, «certifica l'aposta decidida d'aquest Ajuntament per la creació d'ocupació i el foment de la formació en habilitats laborals que faciliten l'entrada al mercat de treball».

Creat per rmelia el 30/10/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/10/2018 15:26 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló