Benestar social augmenta en un 22% la partida de subvencions per a entitats socials

11/10/2017

Les associacions i entitats socials sense ànim de lucre poden presentar fins al pròxim 30 d'octubre les sol·licituds de les subvencions destinades al foment de projectes i activitats. La partida puja de 41.000 a 50.000 euros respecte a l'any anterior.

La Regidoria de Benestar Social ha convocat un any més les ajudes destinades a subvencionar el foment dels projectes i les activitats que realitzen les associacions i entitats socials sense ànim de lucre. En concret, respecte a l'any anterior, la partida augmenta de 41.000 a 50.000 euros, la qual cosa suposa un increment d'un 21,95%.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha declarat que «les subvencions a les entitats socials és un dels pilars bàsics dins de les actuacions de la Regidoria encaminades a garantir el benestar de la ciutadania». A més, Escudero s'ha mostrat satisfeta amb l'augment de la partida i ha afegit que «amb aquest increment volem donar l'impuls i el suport econòmic a la tasca imprescindible que fan les entitats socials de Benicarló, que contribueixen dia a dia a millorar la vida de la societat».

L'objectiu d'aquestes subvencions és fomentar i incrementar les actuacions de totes aquelles associacions i entitats que desenvolupen projectes dins de l'àmbit social i que ajuden a cobrir o complementar necessitats no ateses per les prestacions oferides per les administracions públiques.

Consulteu aquí les bases i els impresos necessaris.