Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
AGENDA D'ACTIVITATS 'BENICARLÓ, ... A TOTA HORA'

Agenda octubre


Octubre

Diumenge 1

La Setmana dels Premis

18.00 h

Por pequeño que parezca. El procés de creació d'un àlbum il·lustrat

Parador de Turisme de Benicarló

Juan Hernaz i Fátima Fernández ens parlen del procés de creació de l'àlbum guanyador de la IV edició del Premi d'Àlbum Infantil Il·lustrat. L'Associació Cultural Diabolus serà l'encarregada de posar música i veu en directe al llibre guanyador.


Del 02/10 al 13/10

La Setmana dels Premis

Por pequeño que parezca

Comerços de Benicarló

Els comerços de Benicarló tindran al seus aparadors el llibre guanyador de la IV edició del Premi Internacional d'Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló, Por pequeño que parezca de Fátima Fernández i Juan Hernaz.

El dia 13/10 es sortejarà entre els clients de cada botiga.El Nou del Deu

Activitats al voltant del Nou d'Octubre, Diada del País Valencià


Dijous 5

10.00 h Arribada del Correllengua. Sortida des del Mucbe. Recorregut: pl. de la Constitució fins a la pl. de Sant Bartomeu. Lectura del manifest en defensa de la llengua. Actuació teatral a càrrec de Mon d'Animació. Organitzen: Regidories d'Educació i Cultura.


La Setmana dels Premis

21.00 h Terra baixa

Auditori Pedro Mercader

Lluís Homar sempre ha estat vinculat a Terra baixa, des que als 16 anys, després de veure l'obra, decidira ser actor. Ara, dirigit per Pau Miró, Homar interpretarà ell sol els personatges de l'obra: l'ingenu Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes; Marta i, fins i tot, l'amo Sebastià. Miró concentra així en un actor la universalitat del clàssic català.


Les entrades es posaran a la venda al Mucbe a partir del 19 de setembre, a un preu de 10 euros.

Exposició «Il·lustres valencians il·lustrats». Del 6 al 22 d'octubre. Edifici Gòtic (c. Major)
Divendres 6

El Nou del Deu

20.00 h Inauguració de l'exposició «Il·lustres valencians il·lustrats», basada en el llibre del mateix títol de Migue Martí i Judith Coronado. A continuació, xarrada dels autors. Edifici Gòtic (c. Major). Organitza: Aviva, Agència de Promoció del Valencià.


Dissabte 7

El Nou del Deu

9.00 h Visita a la Fundació Carles Salvador de Benassal, dins del marc de l'exposició «Viatja Llibre/Viatja Lliure». Sortida en autocar: 9.00 h, pl. de la Constitució. Tornada: 16.00 h, Benassal. Inscripcions: Gratuïtes, fins al 5 d'octubre al Mucbe per correu electrònic (correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org) o telèfon 964 460 448. Hi ha 40 places, que s'assignaran per ordre d'inscripció. El viatge inclou el desplaçament en autocar Benicarló-Benassal i tornada i la visita guiada. No inclou els àpats. Organitza: Regidoria de Cultura.


22:30 h Concert d'intercanvi FSMCV a càrrec de la Unió Musical Sta. Cecília de la Jana i la Banda de Música Ciutat de Benicarló. Auditori Pedro Mercader . Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló.


Diumenge 8

20.00 h Intercanvi coral entre l'Orfeó Suecà i Cor Da Capo Benicarló. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Cor Da Capo Benicarló.


El Nou del Deu

22.30 h Concert a càrrec del grup de rock valencià Smokin Souls. Pl. de Sant Bartomeu. Organitza: Regidoria de Cultura.


Dilluns 9

El Nou del Deu

Nou d'Octubre. Diada Nacional del País Valencià


9.00 h Campanes al vol. Pl. de Sant Bartomeu.


10.00 h Marxa popular ciclista pels carrers de la ciutat. Sortida des de la pl. de la Comunitat Valenciana. Entre els participants, se sortejaran regals relacionats amb la bicicleta.


11.30 h Cercavila. Sortida des de l'Ajuntament, amb la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i el Grup de Danses la Sotà fins a la pl. de Sant Bartomeu..


12.00 h Acte institucional. Pl. de Sant Bartomeu.


Dissabte 14

19.00 h Intercanvi musical entre les corals Vicent Ripollés de Castelló i Polifònica Benicarlanda. Magatzem de la Mar. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda.


Divendres 20

El Nou del Deu

20.00 h Exposició «Il·lustres valencians il·lustrats». Xarrada «Els rostres femenins a la nostra història», a càrrec de la historiadora Judith Coronado. Edifici Gòtic (c. Major). Organitza: Aviva, Agència de Promoció del Valencià.


Dissabte 21 19.00 h Conferència «Bon i mal ús de les radiacions ionitzants: medicina i terrorisme, estem preparats?» a càrrec d'Alegria Montoro, Dra. en Ciències Biològiques, professora a l'Hospital la Fe i a la UPV i responsable del Laboratori de Biodosimetria de l'Hospital la Fe de València. Saló d'actes de la Fundació Caixa Rural. Organitza: ABACS.


Dimarts 31

18.00 h Castanyada popular amb l'actuació de Muniatto Xou. C/ d'Hernán Cortés. Organitza: Ateneu Cultural de Benicarló.Creat per rafa el 11/10/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló