Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

La Diputació de Castelló aporta 60.000 euros per al Conservatori Mestre Feliu

L'Ajuntament de Benicarló i la Diputació de Castelló han firmat un conveni a través del qual l'entitat provincial aporta 60.000 euros per al funcionament del Conservatori Mestre Feliu. Més de 200 alumnes de Benicarló i comarques veïnes es formen musicalment en aquest centre de referència.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president de la Diputació, Javier Moliner, han firmat un conveni de col·laboració que suposa una aportació de 60.000 euros per part de l'entitat provincial que s'invertiran en el manteniment, funcionament i promoció del Conservatori Professional de Música Mestre Feliu. Miralles i Moliner, acompanyats del diputat de Cultura, Vicent Sales, i de membres de la Corporació Municipal, han visitat les instal·lacions del Conservatori per mostrar el seu suport a la tasca que realitza el Conservatori, un centre on estudien més de 200 xiquets i joves no només de Benicarló, sinó també de les comarques veïnes.

L'alcaldessa ha agraït el suport de la Diputació i ha reiterat que «l'Ajuntament confia que la Generalitat puga assumir en breu la gestió del centre i l'incorpore a la seua xarxa de conservatoris», una reivindicació històrica que suposaria per a l'Ajuntament un estalvi de quasi 500.000 euros a l'any.

Creat per rgalanr el 10/10/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/09/2018 13:33 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló