Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Els projectes dels pressupostos participatius comencen a ser una realitat

Les propostes ciutadanes que van resultar escollides en els pressupostos participatius de 2017 ja han començat a executar-se. De fet, ja hi ha dos projectes acabats i en els pròxims mesos es finalitzarà la resta que està pendent de portar-se a terme.

Dels 12 projectes que van ser escollits per executar-se aquest any per un import total de 99.800 euros, ja s'han portat a terme dos de forma completa. Concretament, el Museu d'Art Urbà i la Inclusió de xiquets amb diversitat funcional a l'escola d'estiu. El primer consisteix a embellir edificacions deteriorades i solars urbans abandonats, a més de construir el Museu d'Art Urbà que fomente la participació d'artistes i que millore el paisatge urbà. Mentrestant, el segon consisteix a disposar de places per a xiquets amb discapacitat funcional i de monitors especialitzats.

Durant el mes d'octubre està previst que puga estar finalitzat el tercer projecte, a través del qual s'adaptaran dos parcs infantils inclusius, amb l'adquisició de gronxadors adaptats a les necessitats dels xiquets amb diversitat funcional. A més, a finals d'octubre o principis de novembre està previst que també puga estar finalitzada les senyalitzacions de platges nudista i de mascotes, un altre dels projectes seleccionats. L'aparcament per a bicicletes en U invertida també és un dels projectes que es portaran a terme a curt termini. La resta de projectes està previst que estiguen finalitzats abans d'acabar l'any.

A més, amb l'objectiu de millorar el procés de cara als pressupostos participatius, a partir de demà hi haurà disponible una enquesta de valoració ciutadana a l'apartat de Participació Ciutadana del web municipal, que es podrà emplenar fins al dia 15 d'octubre i servirà per a conéixer l'opinió ciutadana al respecte d'aquest procés de participació.

Com ha afirmat la regidora de Participació Ciutadana, Susana Pérez, «amb aquestos processos volem implicar a la ciutadania en una presa de decisions responsable i estructurada». A més, la regidora ha agraït a totes les persones que han participat en aquesta edició i ha animat a la gent a implicar-se en la següent edició dels pressupostos participatius.

Creat per rgalanr el 05/10/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló