Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Ajuntament i Diputació signen el conveni per fer realitat el Museu dels Mariners

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, han signat el conveni que convertirà l'antic far de Benicarló en el Museu dels Mariners. Està previst que el museu estiga obert abans d'acabar l'any.

El president de la Diputació de Castelló i el diputat de Cultura, Vicent Sales, han visitat aquest matí Benicarló per tal de signar el conveni del projecte museístic que convertirà l'antic far de Benicarló en el Museu dels Mariners. Un nou espai museístic per a la ciutat de més de 110 metres quadrats que posarà en valor l'ofici i la tradició dels mariners de Benicarló.

Xaro Miralles ha afirmat que «volem un museu dinàmic, un espai didàctic per donar a conéixer el treball de tota la gent que surt diàriament a la mar per portar un dels productes més característics del nostre territori». Per la seua part, Moliner ha declarat que «aquesta actuació és una bona mostra de la importància de donar contingut als visitants per tal de transformar-lo en un atractiu per als turistes, a més de servir per apropar el treball de la mar, que ha servit per a marcar la personalitat del nostre territori».

Com ha afirmat Miralles, l'objectiu del Museu dels Mariners, que està previst que estiga obert abans d'acabar l'any, és «donar visibilitat i reivindicar l'activitat de la pesca, la vida dels mariners, els oficis al voltant del mar, la gastronomia marinera i les diferents modalitats de pesca».

Creat per rgalanr el 29/09/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló