Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló acollirà dos tallers de formació per a persones amb discapacitat

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, col·labora amb les primeres Jornades sobre la millora de la ocupabilitat en persones amb discapacitat funcional i acollirà dos xarrades-tallers de formació. En les activitats participaran set ciutadans de Benicarló.

Al llarg d'aquesta setmana i la següent, el Mucbe acollirà dos xarrades-tallers destinats a persones amb discapacitat, emmarcades dins de les primeres Jornades sobre la millora de la ocupabilitat en persones amb discapacitat funcional, que finança la Diputació de Castelló i organitza Cocemfe Maestrat amb la col·laboració de l'Ajuntament.

En concret, avui dijous 28 a les 17.00 hores, l'advocada i mediadora professional, Noemí León, i la treballadora social i formadora, María Verge, impartiran un taller sobre habilitats personals i resolució de conflictes en el treball, amb una duració de dos hores.

D'altra banda, dijous 5 d'octubre a les 17.00 hores, la treballadora social i coordinadora de projectes de Cocemfe Maestrat, Katy Ribera, i la tècnica d'inserció i psicòloga de Cocemfe Maestrat, Elena Fermoselle, impartiran un taller sobre l'experiència laboral des de la diversitat funcional.

L'objectiu és que aquesta segona xarrada, a més de servir per clausurar l'acte, valga per fer una taula redona en la qual participen professionals del món de la inserció, empreses, administració pública i persones amb discapacitat que estiguen treballant o hagen treballat. En total, el nombre de participants és de 16 persones, set de les quals són de Benicarló.

Creat per rgalanr el 28/09/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló