Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló participa en la fira Destaca en ruta

L'Ajuntament de Benicarló formarà part de la fira Destaca en ruta, que tindrà lloc els pròxims 29 i 30 de setembre a Vinaròs. Benicarló col·laborarà donant a conéixer tots els projectes d'innovació que des de l'Ajuntament s'estant ajudant a portar a terme.

Benicarló, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, col·laborarà en Destaca en Ruta, una fira que tradicionalment es portava a terme cada dos anys en el municipi de Vila-real i que enguany, com a novetat, es durà a terme a Vinaròs, el que suposa la primera acció en ruta de la fira Destaca. Aquest divendres 29 i dissabte 30, el Vinalab de Vinaròs acollirà a empreses, grups de recerca i emprenedors del Baix Maestrat i les comarques pròximes.

En concret, com ha declarat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, «des de l'estand de l'Ajuntament de Benicarló donarem a conéixer tots els projectes d'innovació que des del consistori estem ajudant a portar a terme». A més, Sánchez també ha afegit que «donarem espai als emprenedors que es troben dins del programa Actiben perquè difonguen els seus projectes».

Destaca, la primera fira de transferència científica, tecnològica i d'innovació de la Comunitat Valenciana, presentarà unes jornades científiques i tecnològiques, amb el compromís d'activar el teixit econòmic mitjançant la innovació. En aquesta ocasió es promou la transferència científica i tecnològica a través de quatre grans àrees, que seran les taules de treball: agricultura i pesca, indústria i medi ambient, turisme i infraestructures.

L'objectiu principal de la fira és aprofitar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i els materials avançats i generar inquietuds en la diversificació de l'economia, a més d'impulsar la trobada entre investigadors, tècnics i empresaris, potenciant les relacions entre la universitat, l'empresa i els centres de recerca.

Creat per rgalanr el 27/09/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló