Benicarlˇ
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarlˇ encÚn els fogons per a la Demostraciˇ Gastron˛mica del Polp a Caduf

La mostra gastron˛mica de la millor cuina marinera tindrÓ lloc aquest divendres 29 de setembre en el marc de les Jornades Gastron˛miques del Polp a Caduf. Com a novetat, aquest any es portarÓ a terme en horari de sopar a la plaša dels Mestres del Temple.

DesprÚs de l'Ŕxit de les jornades del Pinxo, arriba la Demostraciˇ Gastron˛mica del Polp a Caduf, que serÓ el tret de sortida de les jornades gastron˛miques als restaurants de la ciutat, que s'allargaran fins al 29 d'octubre. Com ha recordat el regidor d'Agricultura i Pesca, Domingo Roca, la Demostraciˇ comptarÓ amb la participaciˇ de 12 restaurants de la ciutat źen una aposta per situar la cuina marinera local en el mapa gastron˛mic i fomentar les activitats relacionades amb la cultura marinera╗.

L'esdeveniment gastron˛mic permetrÓ que tots els assistents puguen degustar les creacions mÚs originals i saboroses dels restauradors locals prŔvia adquisiciˇ d'un tiquet al preu de 5 euros, que inclou dos degustacions i una beguda. Aquest any, i com a novetat, la Demostraciˇ s'iniciarÓ a les 20.00 hores a la plaša dels Mestres del Temple, en una jornada que es preveu multitudinÓria.

La programaciˇ de divendres es completarÓ amb un seguit d'activitats a la mateixa plaša: a les 18.30 hores tindrÓ lloc una mostra de dibuix urbÓ a l'entorn del port, a cÓrrec del colĚlectiu Dibuixant pel Maestrat; a les 19.00 hores es portarÓ a terme l'actuaciˇ de teatre de carrer, de la Companya Passabarret i des de les 21.30 hores s'amenitzarÓ la Demostraciˇ amb la m˙sica del duo Sol Negro.

La demostraciˇ de cuina marinera del pr˛xim divendres compta amb el suport de l'Agrupaciˇ de Restaurants, la Confraria de Pescadors i Caixa Rural Benicarlˇ.

Creat per rmelia el 26/09/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarlˇ