Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Una exposició sobre Azaña inaugura les activitats de la Setmana dels Premis Literaris

La mostra «Adéu al futur. Un homenatge a la República», al voltant de la figura de Manuel Azaña, dóna per inaugurades les activitats organitzades al voltant del lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló.

Fins a l'1 d'octubre es pot visitar al Mucbe l'exposició «Adéu al futur. Un homenatge a la República», un recull de dibuixos de l'il·lustrador Manuel Flores, que pertanyen al llibre publicat per l'editorial valenciana Media Vaca amb el títol «Adiós al Porvenir» i que inclou una llarga carta de l'aleshores ja expresident Manuel Azaña enviada a Ángel Ossorio el 18 de juny de 1939. Una carta-diari que es considera una mostra de lleialtat cap al seu advocat i amic, així com també un símptoma de l'aïllament que aleshores patia Manuel Azaña.

Aquesta exposició forma part d'un ampli programa d'activitats que s'han organitzat al voltant dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló. Aquesta programació inclou altres exposicions, xarrades, presentacions de llibres, teatre i una visita guiada a la Fundació Carles Salvador de Benassal.

Consulteu aquí el detall de tota la programació.

Creat per rgalanr el 25/09/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 23/07/2018 12:14 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló