Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Esports publica el llistat d'admesos a les activitats de la Campanya Esportiva d'Hivern

La Regidoria d'Esports ja ha posat a disposició del públic els llistats de persones admeses a les activitats físico-esportives de la Campanya Esportiva d'Hivern 2017-2018. El calendari de matriculació comença el pròxim dilluns 11 i s'allargarà fins al 15 de setembre.

Des d'ahir estan disponibles els llistats de les persones admeses a les activitats de la Campanya Esportiva d'Hivern que ha posat en marxa la Regidoria d'Esports. Els llistats es poden consultar a través de la secció d'Esports del web municipal i a través del web www.esportsbenicarlo.com. També es poden consultar en paper a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament.

El calendari de matriculació començarà el pròxim dilluns 11 amb les inscripcions als cursos d'aeròbic/step, funcional, cubbà-manteniment i box-pump. Dimarts 12 i dimecres 13 serà el torn per a formalitzar les matrícules de ioga, tai-txi i iogilates, i dijous 14 es faran les matrícules per a pilates, manteniment i activitat física adaptada. Finalment, divendres 15 de setembre es formalitzaran les matrícules per a gimnàstica de la tercera edat.

Totes les matrícules es formalitzaran de manera presencial a l'Ajuntament, en horari de 9.30 a 14.00 hores.

Del 2 al 6 d'octubre es podran realitzar gestions per incidències o canvis de grup i s'ofertaran al públic les places d'aquelles activitats que encara tinguen vacants. El dia 10 d'octubre començaran les activitats.

Consulteu aquí el llistat d'admesos.

Creat per rgalanr el 08/09/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/06/2018 13:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló