Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Generalitat reconeix el treball de Benicarló en el foment de la participació

El projecte Benicarló participa ha obtingut, per part de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, la puntuació més alta de tota la Comunitat Valenciana en la modalitat del foment de la participació. A més del reconeixement, això suposa l'entrega d'una subvenció de 5.000 euros.

Benicarló participa, el projecte que engloba les línies d'actuacions dutes a terme des de la Regidoria de Participació Ciutadana amb l'objectiu de fomentar una cultura de participació pròpia i adaptada a Benicarló, ha sigut reconegut per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació com el projecte amb més puntuació de tots els que s'han presentat, amb un total de 87,95 punts sobre 100. Aquest reconeixement, a més d'incentivar a seguir treballant per la transparència, suposa l'entrega d'una subvenció de 5.000 euros per part de la pròpia Conselleria de Transparència.

El projecte s'ha estructurat en quatre pilars bàsics: ciutadania, associacionisme, estratègia local i promoció. Aquest programa pretén trobar i posar en pràctica les maneres més efectives de participació, amb l'objectiu d'aconseguir una administració més propera al ciutadà.

Susana Pérez, regidora de Participació Ciutadana, ha remarcat que «tot el treball, tant intern com extern, que portem desenvolupant al llarg d'aquests dos anys ha sigut la base de la consolidació de la participació ciutadana». Pérez ha agraït la implicació de la ciutadania, la Generalitat i les associacions i ha afegit que «continuarem treballant i avançant per a arribar a ser un model exemplar en un futur».

Creat per rgalanr el 16/08/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/06/2018 13:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló