Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Arranquen la Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar amb novetats

La Campanya Esportiva d'Hivern i el programa d'Esport Escolar incorporen per al proper curs una llarga llista d'esports i activitats per a tots els gustos i edats. Com a novetat, s'amplia l'oferta d'esports en els centres d'educació secundària i també els horaris per a les activitats destinades a xiquets de 3 a 5 anys. Les preinscripcions es podran formalitzar en línia o de manera presencial.

La Regidoria d'Esports ha presentat un any més una àmplia oferta d'activitats dins de la Campanya Esportiva d'Hivern que inclou propostes esportives per a totes les edats: des de les activitats fisicoesportives per a persones adultes fins a les activitats aquàtiques de la Piscina Municipal, esdeveniments i competicions puntuals, un complet programa de formació i la ja consolidada campanya d'Esport Escolar per als alumnes de primària i secundària. La campanya començarà el 2 d'octubre.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha remarcat que amb la inscripció telemàtica «es dóna resposta a la demanda que veníem arrossegant en els darrers cursos, oferint un termini ampli de preinscripció que també reduirà el nombre d'incidències».

Les activitats fisicoesportives inclouen gimnàstica de manteniment, pilates, activitat física adaptada, gimnàstica per a la tercera edat, ioga, tai-txi, i iogi-lates (activitat combinada de ioga amb tècniques i exercicis de pilates).

Una de les novetats de l'Esport Escolar per a aquest curs és l'ampliació dels esports destinats als estudiants dels centres d'educació secundària. A banda del futbol sala, els alumnes podran inscriure's en esports alternatius (colpbol, rugbi, pilota valenciana, TRX, etc.) i en esports de fitness i salut (cardiobox, bodypump, step, pilates, etc.).

Respecte a Viu Actiu, el programa d'assessorament i prescripció d'exercici físic individualitzat que va posar en marxa l'Ajuntament de Benicarló en col·laboració amb el Centre de Salut i la Conselleria de Sanitat, l'objectiu és ampliar l'oferta establint un torn de vesprada, a més d'intentar ampliar el programa a xiquets en edat escolar que es troben en situació de risc.

Tant per a la Campanya Esportiva d'Hivern com per al programa d'Esport Escolar les preinscripcions es poden realitzar des del 21 d'agost fins al 19 de setembre a través del web www.esportsbenicarlo.com. A més, aquelles persones que desitgen realitzar les preinscripcions de manera presencial podran fer-ho de l'11 al 19 de setembre en els diferents centres escolars.

Creat per rmelia el 08/08/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló