PRINCIPAL

Joan Ferré, nou jutge de pau de Benicarló

El pedagog Joan Ferré Querol ha visitat l'Ajuntament de Benicarló després de prendre possessió del càrrec de jutge de pau de Benicarló per als propers quatre anys. Ferré va ser proposat pel Ple del passat mes de juny.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha rebut avui el nou jutge de pau de Benicarló, Joan Ferré Querol, acompanyat del jutge de pau substitut, Ramón Soriano, i del que ha estat jutge de pau de Benicarló durant els últims 12 anys, Juan Manuel Torres. Ferré ha pres possessió del càrrec per als propers quatre anys com a màxim responsable de la justícia de pau, que constitueix el primer graó de l'organització judicial espanyola i la més propera a la majoria dels ciutadans.

Ferré és llicenciat en Pedagogia i Ciències de l'Educació per la Universitat de València. Ha desenvolupat la seua trajectòria professional en el món de l'Orientació escolar i professional. Des de 1984 ha treballat en el Servei Psicopedagògic Escolar de la Conselleria d'Educació, amb seu a Vinaròs i àmbit de treball comarcal. Ha compatibilitzat el seu treball amb el de professor associat de la delegació de la UNED a Benicarló. Actualment està jubilat i col·labora com a voluntari en diverses associacions de Benicarló.

Creat per rmelia el 07/08/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarló