Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Cultura convoca la XIX edició del Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló

La Regidoria de Cultura ha convocat un any més el Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló, amb el lema «Centre històric de Benicarló i carrers de la volta». Les obres, que han de ser originals i inèdites, es poden presentar fins al 22 d'octubre i optaran a tres premis de 500, 250 i 100 euros.

El Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló arriba ja a la XIX edició i ho fa convocant un nou certamen destinat a tots els fotògrafs aficionats i professionals que ho desitgen. El lema triat enguany és «Centre històric de Benicarló i carrers de la volta». Cada participant només podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color, o en blanc i negre, amb possibilitat de tractament digital, però no de muntatge.

Les obres es podran presentar fins al 22 d'octubre i optaran als tres premis que s'atorguen: el primer, dotat amb 500 euros, el segon amb 250 euros i el tercer amb 100 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d'escollir l'obra guanyadora seran la il·luminació, la dificultat, la perfecció tècnica, l'originalitat, la composició, l'impacte i l'aplicació dels efectes o retocs.

La decisió del jurat es coneixerà en el mateix moment del lliurament dels premis, que tindrà lloc divendres 3 de novembre al Mucbe, en l'acte d'inauguració de l'exposició de les obres presentades.

Consulteu les bases.

Creat per rmelia el 04/08/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló