Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El 40% dels usuaris del projecte ‘T'orientem’ aconsegueix un contracte de treball

Un total de 48 usuaris dels 120 que han format part del programa 'T'orientem', adreçat a persones aturades de llarga durada, han aconseguit almenys un contracte de treball. El perfil majoritari dels participants correspon a homes i dones d'entre 46 i 55 anys.

Després de sis mesos de treball, el programa de foment de l'ocupació 'T'orientem' que ha posat en marxa la Regidoria de Promoció Econòmica, ha finalitzat amb un balanç molt positiu: dels 120 usuaris que han format part del projecte, 48 (un 40%) han aconseguit durant aquest temps almenys un contracte de treball. Paral·lelament, s'ha detectat un increment important del nombre d'entrevistes de treball i ha augmentat també la motivació per la cerca d'ocupació.

«La valoració és absolutament positiva», ha destacat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez. «Els usuaris s'han involucrat i han participat activament en el projecte i hem aconseguit un canvi d'actitud important, un fet especialment destacable en persones aturades de llarga durada», ha dit el regidor.

El perfil majoritari dels usuaris del programa respon a homes (51%) i dones (49%) d'entre 46 i 55 anys (39%), tot i que també han participat usuaris d'entre 30 i 45 anys (28%) i de més de 55 anys (27%). Els usuaris han rebut formació bàsica (taller d'informàtica o d'elaboració de currículums) i un itinerari específic per a la cerca d'ocupació. A més, s'han format també en la cerca d'ocupació per Internet, identificació d'alternatives professionals, informació sobre eines per a la cerca activa d'ocupació o sobre el mercat de treball, entre d'altres.

El regidor, que ha mantingut recentment una trobada amb tots els usuaris per tal de posar en comú la valoració del projecte, ha insistit que «l'Ajuntament continuarà treballant per millorar l'ocupabilitat, especialment en aquelles persones de difícil inserció laboral».

El programa l'han dut a terme dos tècniques en orientació laboral contractades a través d'una subvenció de 59.112 euros del Servef.

Creat per rmelia el 01/08/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló