Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Noves cistelles de bàsquet per al Pavelló Poliesportiu Municipal

El Pavelló Poliesportiu Municipal ha estrenat un nou joc de cistelles de bàsquet que millora les possibilitats de l'annex exterior de les instal·lacions. El pressupost total d'inversió del nou equipament ha estat de 6.999,34 euros.

La Regidoria d'Esports continua amb el seu programa d'inversions anuals en les instal·lacions esportives i ha instal·lat un nou joc de cistelles de bàsquet a l'annex exterior del Pavelló Poliesportiu, amb possibilitat d'adaptar-se per a minibàsquet. L'actuació permetrà que els nous equipaments puguen utilitzar-se tant als campus esportius d'estiu que actualment utilitzen el Pavelló, com per a la propera temporada d'hivern. A més, amb aquesta actuació es dóna més i millor servei als equips de les categories inferiors del Club de Bàsquet Benicarló, col·legis i grups d'activitats de l'esport escolar municipal.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha assenyalat que «amb la instal·lació del nou equipament, s'amplien les actuacions al annex exterior de Pavelló, que ja es van començar l'any passat amb la renovació del paviment i el sanejament de les columnes perimetrals». Flos ha destacat que «a partir d'ara, l'espai esportiu disposa de tres camps transversals amb marcacions de mini-handbol, de bàsquet (amb possibilitat també de minibàsquet) i una quarta marcació longitudinal de futbol sala/handbol amb dimensions reglamentàries de 40x20m».El pressupost total d'inversió de l'equipament ha estat de 6.999,34 euros.

Creat per rmelia el 24/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló