Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló s'apunta als concerts ‘A l'horabaixa’

La Regidoria de Cultura ha organitzat un cicle de concerts que comptarà amb la presència de músics com Leo Tejedor, Tomàs de los Santos o Dani Tejedor. Les actuacions tindran lloc a la plaça de l'Ajuntament.

Després de l'èxit dels concerts programats l'any passat a la plaça de l'Ajuntament, la Regidoria de Cultura ha decidit continuar apostant pels recitals de petit format i més intimistes i ha programat el cicle A l'horabaixa, en referència a l'hora en què començaran els concerts, les 21.00 hores.

El cicle s'iniciarà dijous 27 de juliol amb el grup Leo Tejedor Trio + Sabina Witt, un grup de jazz que oferirà una visió molt personal de cançons que han format part de la seua trajectòria musical: Violeta Parra, Cole Porter o Caetano Veloso, buscant sons i textures contemporànies sense perdre la seua essència. El grup està format per Sabina Witt (veu), Leo Tejedor (guitarra), Oriol Roca (contrabaix) i Ricard Parera (bateria).

Per al 4 d'agost s'ha programat l'actuació de Tomàs de los Santos, músic i autor que ha musicat poemes d'Omar Khayyam, Rosa Leveroni i Valls, Miquel Martí i Pol o Manel Alonso, entre d'altres.

Per finalitzar, el 10 d'agost tindrà lloc la presentació del primer àlbum del músic Dani Tejedor, Cuerpo de Ciudad. Després d'acompanyar alguns dels grups i artistes més destacats del panorama musical (Amparanoia, El Niño de la Hipoteca, El Kanka o Muerdo), Dani Tejedor ha gravat un disc amb cançons pròpies que són una forma d'entendre la música com un regal que ha de ser compartit.

Tots els concerts tindran lloc a la plaça de l'Ajuntament a les 21.00 hores.

Consulteu aquí el detall del cartell.

Creat per rmelia el 24/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló