Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Quatre beques per a la integració social

L'Ajuntament de Benicarló convoca dos beques per a dones supervivents de violència de gènere i dos beques per a persones amb discapacitat intel·lectual per promoure'n la seua integració social i laboral. Les beques tindran una durada de tres mesos i mig (de l'1 d'agost al 15 de novembre).

En el marc de la política d'integració social i laboral de persones amb dificultats d'inserció, la Regidoria de Benestar Social ha convocat quatre beques de formació en pràctiques, fruit d'una subvenció atorgada per la Diputació de Castelló a través del Pla 135.

Dos de les beques es destinaran a dones supervivents de violència de gènere, per al desenvolupament de funcions d'auxiliar de suport al Servei d'Ajuda a Domicili o de consergeria. Aquestes beques estan orientades a dotar les dones de formació i experiència per a un futur salt al mercat laboral. Per a optar a aquestes dos beques caldrà que les dones tinguen la condició de supervivents de violència de gènere, que estiguen desocupades i que no tinguen cap ajuda econòmica, excepte la renda activa d'inserció.

Pel que fa a les beques per a persones amb discapacitat intel·lectual, s'orientaran a facilitar la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual que manifesten motivació laboral, sempre que tinguen les habilitats i capacitats necessàries. Les beques es realitzaran en diferents edificis públics, en funcions de consergeria, i les persones que vulguen optar han d'estar desocupades i no poden rebre cap prestació social.

Cadascuna de les quatre beques tindrà una durada de tres mesos i mig (de l'1 d'agost al 15 de novembre).

Bases de les dos beques per a dones supervivents de violència de gènere.

Bases de la beca per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Creat per rmelia el 19/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló