Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló s'incorpora al programa ‘La Mar de Circ’ amb quatre espectacles de primer nivell

Aquest diumenge 23 de juliol tindrà lloc la presentació de l'espectacle de circ Entredos, en el marc del projecte La Mar de Circ que promou la Diputació de Castelló. La programació continuarà els dies 30 de juliol i 4 i 11 d'agost.

Benicarló formarà part aquest estiu del projecte La Mar de Circ, una iniciativa de la Diputació de Castelló, en col·laboració amb diversos ajuntaments, per tal d'apropar la màgia del circ als diferents racons de la província. Els espectacles, que tindran lloc a la plaça dels Mestres del Temple a les 20.00 hores, s'han programat per als dies 23 de juliol, 30 de juliol, 4 d'agost i 11 d'agost.

'Entredos', de la companyia Capicúa Circ, encetarà les representacions aquest mateix diumenge. Es tracta d'un espectacle que fusiona el teatre gestual, el circ, la dansa i la manipulació d'objectes. Per al 30 de juliol tindrà lloc la representació d''Oníricus', de La Troupe Malabó, on dos treballadors de circ somien convertir-se algun dia en vertaders artistes.

Ja al mes d'agost, les representacions continuaran el 4 d'agost, amb 'Amigoo', de Mumusic Circus, on es barregen els gestos, la música i la poesia. I finalment, l'11 d'agost, serà el torn de la companyia Circo Pitanga, amb l'espectacle 'Circus', un espectacle on es barregen el glamour i el surrealisme a parts iguals. Una història divertida sobre el circ plena d'acrobàcies, màgia i molts imprevistos.

La regidora de Turisme, Rosana Marzá, ha apuntat que «aquest tipus d'accions ens ajuden a fer més atractiva la nostra destinació turística i ens permeten oferir nous arguments i noves propostes als nostres veïns i visitants». Marzá ha agraït l'esforç de la Diputació en aquesta iniciativa i s'ha mostrat convençuda que projectes com aquest «reafirmen la nostra aposta per una programació de qualitat».

Esta previst que el cicle La Mar de Circ aplegue més d'11.000 espectadors al voltant de les 22 representacions que tindran lloc a les poblacions de Benicarló, Alcossebre, Almassora, Artana, Moncofa i Orpesa del Mar.

Creat per rmelia el 19/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/07/2018 15:11 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló