PRINCIPAL

Promociˇ Econ˛mica impulsa l'exportaciˇ i internacionalitzaciˇ de les empreses

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament de Benicarlˇ organitza la reuniˇ informativa "Comenša a exportar" amb propostes i estratŔgies empresarials orientades a la internacionalitzaciˇ. L'acte tindrÓ lloc el dimarts, 18 de juliol, al salˇ d'actes de Caixa Benicarlˇ.

L'Ajuntament de Benicarlˇ s'ha adherit al programa "Comenša a exportar", que compta amb el suport i finanšament de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerš i Ocupaciˇ, Institut ValenciÓ de Competitivitat Empresarial( IVACE), Institut Espanyol de Comerš Exterior (ICEX) i la Cambra de Comerš.

El programa es presentarÓ el pr˛xim dimarts 18 de juliol a les 9.00 h al salˇ d'actes de Caixa Benicarlˇ. En l'acte, responsables de la Cambra de Comerš de Castellˇ, IVACE Internacional i ICEX, explicaran tots els instruments de suport que, de forma sincronitzada, oferiran estes entitats a les empreses amb interŔs per exportar. Es tracta d'iniciatives formatives, obertura de mercats i suport d'experts, que seran gratu´tes o estaran subvencionades Ýntegrament.

La reuniˇ es realitzarÓ en format de trobada-desdejuni, i per tant, es podrÓ tractar tambÚ cada cas en particular. L'assistŔncia Ús totalment gratu´ta.

La inscripciˇ prŔvia es pot formalitzar per correu electr˛nic (programa@actiben.com) o per telŔfon (964 472 597). TambÚ es pot acudir directament el dia de la reuniˇ.

Creat per joan el 13/07/2017

© 2000-2018 Ajuntament de Benicarlˇ