Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

L'Ajuntament homenatja Miguel Ángel Blanco i totes les víctimes del terrorisme

Representats de tots els grups polítics a l'Ajuntament de Benicarló han participat avui en un homenatge a Miguel Ángel Blanco en el XX aniversari de l'assassinat del jove regidor. L'acte ha volgut ser també un reconeixement a totes les víctimes del terrorisme i les seues famílies.

Este 12 de Juliol es compleixen 20 anys d'un dels crims més cruels de la banda terrorista ETA. Després de dos dies de segrest, el regidor del PP a l'Ajuntament d'Ermua, Miguel Blanco, era assassinat al final d'un macabre compte enrere. L'Ajuntament de Benicarló ha commemorat este fet amb un emotiu acte a la porta de la casa consistorial i la lectura d'un manifest.

En representació de tota la corporació, l'alcaldessa, Xaro Miralles, ha dit que «l'assassinat de Miguel Ángel Blanco ens va doldre al més fons de l'ànima i la consciència», i ha remarcat «la resposta ciutadana que va ser exemplar i inequívocament democràtica». Una reacció cívica que ha qualificat com a «determinant per a l'aïllament i posterior derrota de la banda terrorista».

Acompanyada per representats de tots els grups polítics, Miralles ha enviat «un record sentit i sincer a Miguel Ángel Blanco, i totes les víctimes i les seues famílies, que mereixen tot el nostre respecte i admiració», ha dit.

La lectura del manifest ha estat acollit amb un sentit aplaudiment pels representants de la corporació i el públic assistent.

Creat per joan el 12/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 21/05/2018 15:12 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló