Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

El Centre de Dia Nou d'Octubre organitza una jornada de portes obertes

Dins de la programació anual del centre i amb l'objectiu que els benicarlandos coneguen de prop este recurs social, el proper divendres, 14 de juliol, el Centre de Dia Nou d'Octubre realitzarà una jornada de portes obertes. En el transcurs de la visita, es donarà informació als assistents i es mostraran les instal·lacions.

La presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Filo Agut, ha convidat als benicarlandos a assistir a la jornada de portes obertes del Centre de Dia Nou d'Octubre, «per a conèixer el funcionament i les instal·lacions d'un recurs social fonamental per al benestar dels nostres ancians».

La jornada de portes obertes tindrà lloc este divendres de 10.00 a 12.00 h i de 16.00 a 18.00 h. En la visita s'informarà amb detall sobre les activitats i teràpies que es porten a terme al centre i els efectes positius que provoquen en els usuaris i els seus cuidadors.

El Centre Nou d'Octubre ofereix atenció especialitzada diürna a persones majors dependents que necessiten ajuda per a realitzar les activitats bàsiques i instrumentals de la seua vida. L'objectiu final del servei és preservar i millorar la funcionalitat dels usuaris i servir de suport i assessorament a les seues famílies.

Creat per joan el 11/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/07/2018 14:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló