Benicarlˇ
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarlˇ promociona el seu patrimoni amb visites teatralitzades

La Regidoria de Cultura aposta novament per l'organitzaciˇ de visites teatralitzades per a donar a conŔixer de manera amena i entenedora la hist˛ria de Benicarlˇ. El 15 i 16 de juliol i el 5 i 6 d'agost tindran lloc les visites pel centre hist˛ric i el poblat iber del Puig de la Nau.

Donat el gran Ŕxit que varen tenir l'any passat, la Regidoria de Cultura ha organitzat novament les visites recreades i teatralitzades per tal de conŔixer la hist˛ria de Benicarlˇ. El centre hist˛ric i el poblat iber del Puig de la Nau seran els escenaris protagonistes.

Les visites comenšaran aquest dissabte 15 de juliol a partir de les 19.00 hores amb la visita teatralitzada pel centre hist˛ric, a cÓrrec de l'empresa Aur Art. La visita, en castellÓ, consistirÓ en la recreaciˇ de diferents escenes pel centre de la ciutat, on s'escenificaran fets rellevants de la hist˛ria de Benicarlˇ, com ara l'atorgament de la Carta Pobla, la concessiˇ del tÝtol de vila o la recreaciˇ d'escenes i situacions de les diferents guerres (Guerra de Successiˇ, Guerra de la IndependŔncia o guerres carlines). La visita s'iniciarÓ davant de l'Ajuntament.

El diumenge tindrÓ lloc la visita teatralitzada al poblat iber del Puig de la Nau, tambÚ a cÓrrec de l'empresa Aur Art. La visita, que es dividirÓ en dos grups, un en castellÓ i un altre el valenciÓ, comenšarÓ a les 19.00 hores i consistirÓ a escenificar la vida quotidiana dels habitants del jaciment. En les diferents escenes participaran els principals personatges que habitaven el poblat (el pintor, la teixidora, els comerciants, els forners, els guÓrdies o la sacerdotessa).

Les visites es repetiran els dies 5 i 6 d'agost. La visita pel centre hist˛ric, el dissabte dia 5 i el diumenge dia 6 al Poblat Iber del Puig de la Nau.

Les persones interessades a assistir a alguna de les visites s'han d'inscriure telefonant al 964 460 448 o enviant un correu a l'adreša electr˛nica correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

Creat per joan el 10/07/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/07/2018 14:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarlˇ