Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Les Festes Patronals de Benicarló estrenen logotip

La nova imatge de les Festes Patronals s'emmarca en el gir popular i participatiu que han adoptat les festes des de l'any passat. El logo i els seus colors evoquen un Benicarló obert, amb unes festes lligades a l'estiu i els valors de la mediterraneïtat.
El nou logotip que representa les Festes Patronals de Benicarló vol ser una extensió gràfica del nou esperit de què s'han impregnat les festes des de la passada edició. Amb canvis substancials pel que fa a la concepció del model de festes, «calia també reforçar aquest gir amb una nova imatge», ha explicat el regidor de festes, Ilde Añó.
Añó ha assenyalat que les Festes «abundaran en el gir que se'ls va imprimir l'any passat, amb més actes populars i de carrer». El responsable de l'àrea de Festes ha avançat que la Proclamació de la Reina tornarà a tindre lloc a la plaça de Sant Bertomeu «en un acte molt participatiu, tot i que amb millores i sorpreses, fruit de l'experiència de l'any passat».
Pel que fa a la nova imatge de marca, aquesta és obra del dissenyador benicarlando José Manuel Ávila Beltran, qui ha explicat que la icona «rememora la B» del nom del nostre poble i inclou tonalitats fúcsia que evoquen estiu, oci, diversió i obertura de mires». Aquesta idea l'ha refermat també la periodista i responsable de comunicació de la Comissió de Festes, Natalia Sanz, qui ha recordat que «amb les festes d'agost, Benicarló ha consolidat un recurs festiu que provoca un important retorn turístic al qual cal associar una imatge de marca».
Sanz ha subratllat el fort impacte que els primers avançaments sobre les Festes estan registrant a les xarxes socials, «fet que demostra l'interès que desperten entre benicarlandos, turistes, i visitants». Ara, l'objectiu és aconseguir que aquesta expectació vaja de la mà de la nova imatge que identifica les Festes que la ciutat dedica als seus patrons Bartomeu, Abdó i Senén.
Creat per joan el 26/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/07/2018 14:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló