Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Aquesta vesprada es lliuren els premis del III Circuit de Curses Populars

Avui divendres a partir de les 19.00 hores tindrà lloc al Magatzem de la Mar el lliurament de premis del III Circuit de Curses Populars de Benicarló. L'acte reconeixerà els esportistes més destacats en les diferents categories i als 10 primers atletes de la classificació general.

La Regidoria d'Esports farà el reconeixement anual als esportistes que han participat en el III Circuit de Curses Populars que organitza juntament amb la col·laboració de diferents entitats esportives. A l'acte estan convocats els premiats de cada categoria i de la general, tant masculina com femenina, tot i que també és un acte obert a familiars, amics i públic en general.

La cerimònia servirà per reconéixer els millors esportistes de les diferents categories, així com als 10 primers de la classificació general (masculina i femenina). També es donarà un obsequi als participants que han fet totes les proves del Circuit.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, vol manifestar el seu agraïment a totes les entitats que col·laboren amb l'Ajuntament en l'organització de les diferents proves (Club d'Atletisme Baix Maestrat, Triatló Basiliscus i Penya l'Arjup) i vol felicitar per avançat a tots els corredors que han obtingut trofeu, ja siga en la seua categoria o en la general. Flos també agraeix la col·laboració de la xarxa de voluntariat que ha participat en cadascuna de les proves, «sense els quals aquest tercer Circuit hagués sigut impossible d'organitzar». L'organització també vol fer extensiu el seu agraïment a tots els patrocinadors i col·laboradors de cada prova, així com a la Brigada d'Obres i Serveis, Policia Municipal, Protecció Civil i Creu Roja.

Podeu consultar aquí els guanyadors de cada categoria i de la general.

Creat per rmelia el 23/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 24/05/2018 15:01 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló