Ajuntament de Benicarló mucbefoto del mucbefoto del mucbe
Ajuntament de Benicarló Centre Cultural Convent de Sant Francesc     e-mail: correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org Valencià | Castellano
MUCBE

Exposició "Enjoiades" del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

Exposició «Enjoiades»

Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana

Inauguració: Dijous, 22 de juny de 2017, a les 12.30 h

(Fins al 30 de desembre de 2017)

Lloc: Mucbe (Sales de l'antiga capella)

L'exposició "Enjoiades", produïda pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, es una mostra dels treballs de nou reconegudes artistes valencianes, que pretén apropar el seu treball artesanal mitjançant aquesta exposició itinerant.

ENJOIADES és un mix, tant per l'ús dels materials com pel concepte d'ornament. Nou mirades femenines a la idea de la bellesa. El nexe que les uneix és el material principal: la ceràmica.

Enjoiar és adornar, enriquir, conferir bellesa a algú. Des d'aquest plantejament general, les nou ceramistes han creat joies que van des de formes elaborades en el torn terrisser, amb el valor afegit del seu primitivisme, fins a peces ready made amb una estètica steampunk, passant per dilatacions punk de porcellana.

Enjoiades són peces de vegades subtils i delicades fabricades amb porcellana de paper, i d'altres ornaments ceràmics contundents i expressius.

És una mostra plural sobre la cultura actual de l'ornament corporal, que va més enllà de la idea de joia. El valor de les peces rau en el significat, ja que aporten elements d'identitat a qui les usa.

Joies per a distingir-se, per a mostrar la nostra idea de bellesa singular. Atrevides, personals i sobretot fetes de ceràmica.

Catàleg de l'exposició "Enjoiades"

Creat per david el 21/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 10/12/2018 13:19 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló