Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló dóna suport a l'Alerta Feminista 19J

L'equip de govern de l'Ajuntament de Benicarló s'ha sumat a l'acció reivindicativa Alerta Feminista 19J i ha acordat portar al Ple del mes de juny la moció que reclama augmentar en els pressupostos generals de l'Estat 2017 l'assignació destinada tant per a la lluita contra la violència de gènere com en relació a les polítiques d'igualtat.

L'Ajuntament de Benicarló ha decidit sumar-se a l'Alerta Feminista 19J, una acció reivindicativa impulsada per diferents organitzacions feministes davant el nombre incessant de dones mortes per violència masclista i com a denúncia de la que consideren «poca implicació del govern espanyol en aquesta qüestió». La denúncia d'aquestes organitzacions fa referència, en concret, als pressupostos generals de l'Estat, que no inclouen, segons aquestes organitzacions, els recursos suficients per a actuar contra la violència de gènere.

El suport a aquesta iniciativa per part de l'Ajuntament es plasmarà en una moció que l'equip de govern presentarà al Ple ordinari del mes de juny, on es denuncia que «el percentatge destinat a la prevenció de la violència de gènere és ridícul» i es reclama que «s'augmente significativament, almenys fins a 120 milions d'euros, els programes contra la violència de gènere».

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha assenyalat que «l'assignació pressupostària contra la violència masclista que atorgarà el govern de Mariano Rajoy és fins i tot menor a la partida de l'any 2010». Escudero ha remarcat que «considerem que urgix un compromís polític que es traduïsca en un increment de recursos econòmics per lluitar contra la violència masclista». «Per això -ha dit-, exigim al govern central que augmente en els pressupostos generals de l'Estat l'assignació destinada al Pacte d'Estat contra la violència masclista».

Creat per rmelia el 19/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/07/2018 14:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló