Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló contractarà tres persones a través del pla d'ocupació 2017 de la Diputació

L'Ajuntament de Benicarló contractarà 2 auxiliars de museu i 1 tècnic superior d'Administració i Finances a través del pla d'ocupació de la Diputació de Castelló. La durada dels contractes serà de 3 mesos i la selecció es farà a través de les oficines del Servef.

El pla d'ocupació de la Diputació de Castelló, en el qual col·labora també l'Ajuntament de Benicarló, permetrà contractar tres persones per a desenvolupar projectes en diferents àrees municipals. D'una banda, es contractaran 2 auxiliars de museus, al 80% de la jornada (30 hores), amb un contracte de tres mesos de durada cadascun, per desenvolupar el programa «Estiu Cultural 2017», per a difondre el patrimoni cultural de Benicarló. El programa permetrà obrir i difondre el patrimoni del poblat iber del Puig de la Nau, la capella del Convent de Sant Francesc, la casa tradicional del carrer de Santa Càndida i l'Edifici Gòtic.

D'altra banda, també es contractarà un tècnic superior en Administració i Finances a jornada completa que realitzarà tasques de prospecció empresarial i comercial per a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). La durada del contracte també serà de tres mesos.

L'aportació de la Diputació per a aquest pla serà de 8.261,12 euros, que se sumaran als 1.886,78 euros que aportarà l'Ajuntament.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, s'ha mostrat satisfet per aquesta nova subvenció per a l'ocupació i ha constatat que «és un nou pla que se suma als de la Generalitat i als propis de l'Ajuntament que ens permetrà continuar treballant per millorar l'ocupació dels ciutadans».

Les persones interessades en la realització de tasques d'auxiliar de museus han d'estar inscrites en el codi 37331030 (ayudantes de museo).

Les persones interessades en la realització de tasques de prospecció empresarial i comercial han d'estar inscrites com a demandants d'ocupació en l'especialitat 43091029 (empleados administrativos en general).

El termini per a inscriure's al Servef finalitza el 19 de juny.

Creat per rmelia el 15/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 20/07/2018 14:38 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló