Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Programa de Vacances Socials per a Majors

Programa Vacances Socials per a Majors

El programa de Vacances Socials es va posar en marxa a fi d'oferir a les persones majors de la Comunitat Valenciana la possibilitat de disfrutar d'uns dies de vacacions en localitats turístiques.

El programa inclou un ampli ventall d'activitats culturals, recreatives i d'oci que contribuïxen a proporcionar clars beneficis físics i psicològics per als majors, la qual cosa ajuda a millorar la seua qualitat de vida.

REQUISITS

 • Podran participar-hi les persones majors de 65 anys o les persones majors de 60 sempre que acrediten que són pensionistes, en el moment de sol·licitud o abans del 31 de desembre de 2017, individualment o acompanyats del seu cònjuge o parella de fet (inscrits en el corresponent registre) i/o per un familiar-fill/a discapacitat a càrrec que tinga reconeguda una discapacitat igual o superior al 45%.

 • No s'admeten sol·licituds de menors de 60 anys ni entre 60 i 64 que no siguen pensionistes. Sí que podrà ser menor de 60 anys el/la cònjuge acompanyant o el familiar discapacitat a càrrec, sempre que el sol·licitant principal complisca amb el requisit delparàgraf anterior.

 • Així mateix s'exigix que tots els participants estiguen empadronats a la Comunitat Valenciana, puguen valer-se per si mateixos, no patisquen trastorns o alteracions de comportament que puguen alterar la normal convivència en establiments públics.

SERVICIS QUE S'INCLOUEN

 • Transport des de la capital de la província d'origen al lloc de destinació i tornada a esta.

 • Allotjament i manutenció en règim de pensió completa en habitació doble d'ús compartit, durant 8 dies (7 nits) en hotels de 3 i 4 estreles de la Comunitat Valenciana i de les Illes Balears. En cas d'optar per habitació individual (subjecte a disponibilitat) es pagarà un suplement per dia d'estada establit contractualment.

 • Així mateix, per a les destinacions de "Coneix la teua Comunitat" l'allotjament serà per 3 dies (2 nits).

 • Les destinacions concretes s'indiquen a sota en document PDF. L'estada inclou diverses activitats culturals i recreatives.

TERMINI DE SOL·LICITUDS

El termini per sol·licitar-ho finalitza el 15 de juliol.

Els usuaris ja inscrits en l'actualitat, reben, al llarg del mes de maig/juny, una sol·licitud preemplenada a fi que emplenen les dades pertinents, corregisquen si hi ha algun error, firmen la sol·licitud (tothom que forme part de la sol·licitud) i presenten immediatament per a poder seguir en el programa l'any 2018, preferentment abans de la data que s'hi indica.

Les sol·licituds poden presentar-se :

 • Per correu a: Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives (Vacacions Socials)

  C. de Castán Tobeñas, 77

  46018 - VALÈNCIA. • Oficina PROP de Vinaròs.

MÉS INFORMACIÓCreat per anna el 15/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló