Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol
PRINCIPAL

Benicarló rebrà 365.112 euros per a la millora i modernització del Polígon Industrial El Collet

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit una ajuda de 365.112,51 euros per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures per al Polígon Industrial El Collet. L'ajuda subvenciona en un 100% el projecte presentat per l'Ajuntament de millora de l'eficiència energètica i la senyalització.

L'Ajuntament de Benicarló ha aconseguit subvencionar al 100% el projecte de millora per al Polígon Industrial El Collet a través de les ajudes convocades per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb l'objectiu d'activar les àrees empresarials, des del punt de vista de les millores viàries i paisatgístiques, mediambientals i relacionades amb la mobilitat sostenible i la seguretat .

L'import total de l'ajuda que rebrà Benicarló serà de 365.112,51 euros, que es destinaran a millorar l'enllumenat públic del polígon mitjançant mesures d'eficiència energètica. També es milloraran la identificació dels carrers i la senyalització horitzontal i vertical que regula el tràfic. Per últim, s'instal·laran en diversos punts del polígon càmeres de televisió connectades amb la Policia Local per tal de controlar la via pública i millorar la seguretat.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable del Departament d'Urbanisme, s'ha mostrat molt satisfeta per la concessió d'unes ajudes que, ha assegurat, «repercutiran de manera molt positiva en les empreses que estan instal·lades i també en les que es vulguen instal·lar en un futur».

Creat per rmelia el 15/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló