Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Obres i Serveis habilita cinc operaris i tres vehicles per a la neteja de les platges

La Regidoria d'Obres i Serveis reforça els efectius que s'encarreguen del manteniment i neteja de les platges de Benicarló. Cinc operaris municipals, un tractor, un vehicle 4x4 i un quad seran els encarregats de mantenir en bon estat les platges del Morrongo, Gurugú, la Caracola i la Mar Xica.

El regidor d'Obres i Serveis, Ilde Añó, ha explicat aquest matí a, peu d'arena, les millores que l'Ajuntament destinarà enguany a la conservació, manteniment i neteja de les platges de la ciutat. La platja de la Mar Xica, la platja del Morrongo i la Caracola conformen un dels principals reclams estivals de la ciutat, cadascuna amb característiques ben diferenciades que atrauen a diferents tipologies d'usuaris i banyistes. El regidor ha explicat que «el dia 1 de juny, tret de sortida de la temporada d'estiu, tot l'operatiu estava llest per a començar a treballar, i seguirà fent-ho per a mantenir les platges netes i donar la màxima satisfacció als benicarlandos i visitants que les disfruten».

El responsable d'Obres i Serveis ha detallat que 5 operaris municipals s'encarregaran dels treballs de manteniment, neteja, anivallament de l'arena, desempedregament i buidat de papereres. Els operaris han sigut contractats per l'Ajuntament a través d'una borsa de treball per a peons i comptaran amb tres vehicles de suport: un tractor de neteja i desempedregament, un quad que permet desplaçaments per l'arena per a la realització de tasques de manteniment i un vehicle 4x4 per al transport de ferramentes i estris de treball. Ilde Añó ha explicat que «amb aquest equip treballant diàriament aconseguirem que les platges presenten un aspecte net, atractiu i agradable».

En les últimes setmanes, els encarregats del manteniment i neteja litoral han instal·lat més de 400 metres de passarel·les a les platges del Morrongo, la Caracola i la Mar Xica, han soterrat canonades que els temporals havien deixat a la vista, han instal·lat i reparat rentapeus i dutxes i han finalitzat els treballs de desempedregament que restaven després del temporal de gener.

Añó ha agraït «l'admirable treball que realitza la brigada d'obres i serveis en les platges de Benicarló» i ha fet una crida als usuaris de les platges per a «que eviten instal·lar para-sols, tovalloles i hamaques en les zones de pas de les màquines a primeres hores del matí». Així, «es garantirà la seguretat dels banyistes i el bon desenvolupament dels treballs», ha conclòs.

Creat per rmelia el 14/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 22/05/2018 12:58 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló