Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Arranca el cicle Concerts al Mucbe

L'estiu arriba a Benicarló amb la reverberació de la música des de les estances del Mucbe, ampliades enguany a la flamant capella de l'antic convent franciscà. El nou espai cultural servirà d'auditori per a molts dels concerts del cicle, que engega este dissabte i aposta pels intèrprets i compositors locals .

El tradicional cicle estival de música al Mucbe, que fins ara s'anomenava «Nits al Claustre», canvia de nom i adopta un plantejament més genèric degut a la integració en l'espai cultural del Convent de Sant Francesc de la capella recentment restaurada. A partir d'ara, tant el claustre, com la pròpia capella, com qualsevol dels altres espais que conformen el Museu, podran ser el marc del concert segons les necessitats acústiques o escèniques del solista o conjunt protagonista.

Neix el cicle Concerts al Mucbe

El renovat cicle de concerts s'estrena amb un programa que implica, íntegrament, a artistes i intèrprets Benicarlandos. D'esta manera, el programa permetrà que siguen els conjunts locals els qui experimenten les possibilitats acústiques de la Capella i definisquen els usos que tindrà a partir d'ara com a auditori en espectacles musicals de xicotet i mitjà format.

El programa al detall

Dissabte 10

19.00 h Xarrada «Música al segle XXI, un nou model de relació amb el públic», a càrrec del músic Juanjo Villarroya. A principis del segle XX les avantguardes varen generar un tipus d'art que tenia com a pretensió trencar amb tot allò precedent que recordés el món del XIX. A finals del XX la mentalitat dels compositors ha canviat i podem trobar una música que, recuperant les arrels dels grans clàssics, intenta recuperar aquell espai de música-art que havia perdut als escenaris i l'interès per part del públic. Mucbe. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus.


Dilluns 12

20.30 h Les nits al Convent. Concerts de cambra dels alumnes del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló. Organitzen: Regidoria de Cultura i Conservatori Mestre Feliu.


Dimarts 13

20.30 h Les nits al Convent. Concerts de cambra dels alumnes del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló. Organitzen: Regidoria de Cultura i Conservatori Mestre Feliu.


Dissabte 17

19.00 h Acte de cloenda del curs amb l'audició dels alumnes que fan la prova d'accés al Conservatori i lliurament de diplomes de grau Elemental. Mucbe. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

20.30 h Concert a càrrec del Cor da capo Benicarló. Mucbe. Organitza: Cor da capo Benicarló.

Dissabte 24

11.00 h Audició final de curs i conte musicat L'indi John Brown i els vaquers, a càrrec de l'Escola de Música Spicatto. Mucbe Organitza: Escola de Música Spicatto.

19.00 h Concert. Desendollats, una volta per les nostres cançons. Coral Juvenil Kylix. Mucbe. Organitza Coral Polifònica Benicarlanda.

Creat per joan el 09/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló