Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

L'emoció del Futbol Sala torna a Benicarló les nits d'estiu

La trenta-sisena edició del Torneig d'Estiu de Futbol Sala, que compta amb el suport de la regidoria d'Esports, se celebrarà del 3 al 28 de juliol i es disputarà en categories júnior i sènior. Els partits eliminatoris es jugaran a la pista del Passeig Marítim, mentre que la final arriba amb una novetat important: se celebrarà al Pavelló Poliesportiu Municipal.

Després de les dificultats per les que ha travessat el Torneig d'Estiu de Futbol Sala en les últimes edicions, enguany la tradicional competició esportiva de les nits d'estiu a Benicarló torna amb forces renovades, la capacitat organitzativa de La Penya La Pinya, i el suport de la Regidoria d'Esports. El responsable de l' àrea, Carlos Flos, i el representat de la penya, Aitor Martinez, han presentat els detalls de la trenta-sisena edició del torneig i han anunciat novetats rellevants que reforcen l'interès esportiu i popular del campionat.

El Torneig d'Estiu de Futbol Sala integra enguany a la categoria júnior amb equips formats per xiquets de 8 a 10 anys. Els partits infantils es disputaran entre les 20h i les 22h a la pista del Passeig Marítim, i a partir de les 22h, i fins a la mitja nit, serà el torn dels equips adults. El regidor d'esports, Carlos Flos, ha subratllat que «la recuperació de la competició infantil és molt important per a la promoció de l'esport base», i ha destacat la importància de la implicació en el Torneig d'entitats «com la Penya La Pinya, que sent un col·lectiu sense finalitats estrictament esportives, es bolca en l'organització del campionat i permet fer-lo més gran i popular».

Altra de les novetats que presenta la tradicional competició estiuenca és que les finals, en ambdues categories, es disputaran al Pavelló Poliesportiu Municipal. El representant de la Penya La Pinya ha explicat que «el fet de jugar a l'escenari del Pavelló permetrà major assistència de públic i reforçarà el caràcter competitiu de la final».

Els premis en categoria Sènior són de 1000 Euros per al guanyador, 300 Euros per al segon classificat i un conjunt d'equipaments per al tercer. Els xiquets rebran un sopar, trofeus, equipaments i una sessió fotogràfica. També hi haurà premi per al millor porter, jugador, i a l'esportivitat.

El Torneig es disputarà entre els dies 3 i 28 de Juliol. Les inscripcions es poden formalitzar a Esports Arin (C/Crist de la Mar 161) fins el dia 16 de Juny.

Creat per joan el 08/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 26/04/2018 15:52 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló