Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

Benicarló contractarà set joves a través del programa Avalem Joves Plus

L'Ajuntament de Benicarló referma el seu compromís amb la creació d'ocupació i contractarà set joves menors de 30 anys que prestaran serveis en diferents departaments municipals al llarg d'un any. La iniciativa és fruit del programa Avalem Joves Plus de la Generalitat, que destinarà més de 140.000 euros a Benicarló.

L'alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, i el secretari autonòmic d'Ocupació i director general del Servef, Enric Nomdedéu, han explicat aquest matí els detalls del Programa Avalem Joves Plus de la Generalitat Valenciana i l'impacte que aquest pla d'ocupació tindrà a Benicarló. L'alcaldessa ha concretat que un dels objectius de l'Ajuntament pel que fa a la creació d'ocupació «és treballar per a reduir l'atur juvenil, efecte que repercuteix molt positivament en l'economia local».

En concret, el pla Avalem Joves Plus permetrà la creació de set llocs de treball en diferents departaments municipals, que seran ocupats per joves amb diferents nivells de qualificació professional. Les contractacions seran subvencionades pel pla amb una quantitat total que supera els 140.000 euros. El secretari autonòmic d'Ocupació ha detallat que l'objectiu del programa Avalem Joves Plus «és incorporar el talent dels joves a l'economia productiva» de manera que «puguen estrenar el seu currículum amb contractes d'un any que faciliten una experiència de treball real».

Per a optar a qualsevol de les set places que oferta l'Ajuntament cal estar inscrit al Servef i al Servei de Garantia Juvenil com a demandant d'ocupació i ser menor de 30 anys.

L'alcaldessa de Benicarló ha subratllat que el programa «consolidarà a Benicarló una clara tendència de reducció de les xifres d'atur», que han passat de 2.537 persones desocupades al mes d'abril de 2015 a 1.858 en el mateix mes de 2017. Aquestes xifres suposen una reducció del 25% en un període de dos anys.

Per la seua banda, Enric Nomdedéu ha explicat que «la Generalitat ha invertit un global de 56 milions d'euros en generació d'ocupació» en el que suposa «l'oferta de treball més potent que s'ha fet en la història a la Comunitat Valenciana». D'aquesta quantitat, vora un milió d'euros han arribat a Benicarló en forma de tallers d'ocupació i altres estratègies públiques de generació de llocs de treball.

La informació i els requisits per a participar en el programa Avalem Joves Plus estan disponibles a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL, Edifici de la Cambra Agrària , al carrer de César Cataldo, 2).

Creat per rmelia el 07/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló