Benicarló
Foto Foto Foto Foto
fletxaValencià fletxaCastellano
retol

La Farola millora les instal·lacions i l'accessibilitat

El Centre Social Municipal La Farola ha millorat les instal·lacions i ha actualitzat la retolació de l'edifici. A més, s'ha renovat part del mobiliari i jocs i s'han dut a terme treballs de millora de l'accessibilitat tant a l'interior de les dependències com al seu entorn.

Els treballs de reforma que s'han dut a terme en les últimes setmanes al Centre Social Municipal La Farola han finalitzat aquesta setmana i han suposat una important millora per a les instal·lacions. D'una banda, s'han obert finestres noves a la Ludoteca Municipal, a la zona de recepció i a l'arxiu, de manera que aquests espais compten amb una millor il·luminació i ventilació.

D'altra banda, s'ha actualitzat la retolació exterior del centre i de la Ludoteca Municipal i s'ha millorat l'accessibilitat en tot l'entorn de l'edifici, una reivindicació que feia temps que estava pendent d'executar-se i que s'han encarregat de dur a terme vuit operaris contractats per l'Ajuntament a través d'un pla d'ocupació local. Per últim, s'ha construït una rampa adaptada que dota d'accessibilitat la sortida d'emergència de la Ludoteca.

A totes aquestes millores cal afegir la renovació de part del mobiliari del Centre Social Municipal La Farola.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, ha remarcat l'«absoluta necessitat» de dur a terme aquestes obres, que estaven pendents d'executar-se des de 2015, i ha subratllat que «la millora de les instal·lacions sempre suposa una millora del servei». Escudero ha insistit en la importància de comptar amb dependències municipals cent per cent accessibles i ha valorat «l'esforç que estem fent en aquest sentit», en referència al compliment del Pla Municipal d'Accessibilitat.

Creat per rmelia el 05/06/2017
Suggeriments T'agrada? Imprimir Actualitzada 18/06/2018 10:50 © 2000-2018 Ajuntament de Benicarló